WERKING en TARIEF

Sandra Bruylandts

Klinisch  psycholoog

Tarief tot juni 2023


Een sessie duurt 55 minuten en kost 80 euro. Indien gewenst kunnen we één of meerdere langere sessies voorzien.


Een sessie als koppel of met meerdere personen kost 100 euro.

 

Verwittig me graag minstens 24 u voor een gemaakte afspraak wanneer je wegens omstandigheden toch niet aanwezig zal kunnen zijn.  

Terugbetalingen


Enkele mutualiteiten voorzien onder bepaalde voorwaarden in een gedeeltelijke terugbetaling.

Ga zeker na of jouw ziekenfonds een terugbetaling voorziet.Werking


Om een afspraak te maken kan je me bellen of mailen via de gegevens op de contactpagina. Mijn praktijk bevindt zich in een zeer rustige omgeving. Er is parkeergelegenheid voor de deur.


Ook voor online-gesprekken kan je je aanmelden via het contactformulier waarna ik je per mail alle praktische richtlijnen doorstuur. Ik gebruik een zeer gebruiksvriendelijk en beveiligd platform waarvoor je geen software moet downloaden. Het enige wat je nodig hebt is een computer met camera en microfoon en een goede internet- of wifi- verbinding. 


Tijdens de eerste sessie(s) concretiseren we samen je hulpvragen. We leren elkaar wat beter kennen en brengen je precieze noden in kaart. Daarna beslissen we samen of ik de aangewezen persoon ben om jou met één of meerdere van deze vragen te helpen. Als dat niet zo zou zijn probeer ik mee te zoeken bij wie of waar je eventueel beter terecht zou kunnen. Tijdens de volgende sessies gaan we samen aan de slag met je concrete vraag. Ik werk vanuit een systeemtherapeutische en psychoanalytische achtergrond. Naast het verhelderen van moeilijkheden en het zoeken naar verbanden en patronen, probeer ik je concrete technieken en hulpmiddelen aan te reiken die je tot steun kunnen zijn om wijzigingen tot stand te brengen. Ik maak hierbij vaak gebruik van cognitieve therapeutische technieken. Ik werk ook vaak met EMDR.


Ik vind het zeer belangrijk dat je je op je gemak voelt en rustig alle tijd en ruimte kan nemen om op je eigen tempo te zoeken en te werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.